Parlar de Ca La Maria, és parlar del producte de proximitat portat al seu màxim exponent, on es mima tot fins al mínim detall, on el gust i l’autenticitat en són els protagonistes. El restaurant es troba en una masia del segle XVII, als afores de Llagostera, just a peu de la Via Verda que uneix Girona amb la Costa Brava.

Hi trobareu una cuina catalana amb tocs moderns, on destaquen els gustos de sempre, els que tots tenim al cap quan anàvem a ca l’àvia, però cuinats amb tècniques i acabats actuals. Utilitzen ingredients de proximitat, de temporada, ecològics, de comerç just i pesca sostenible. Essent un dels màxims impulsors de la zona del col·lectiu Slow Food Km0.

Ca La Maria disposa de tres menjadors interiors i d’una terrassa espectacular per gaudir a qualsevol època de l’any de les seves excepcionals vistes en un entorn idíl·lic.

Menció especial mereix el seu magnífic menú degustació, on tindreu la possibilitat de tenir una visió conjunta de l’estil de vida culinari portat al plat, que proposen en Martí i la Maria, formats en diversos restaurants d’estrella Michelin al llarg d’una pila d’anys. Hi degustareu meravelles com les faves i pèsols freds amb carn de perol i infusió de saüc, el peix d’escata amb puré de porros del seu propi hort o el caneló de verdures i pollastre de pagès.

Menú degustació 50 €

Més informació: Ca la Maria