Casa Anamaria Motes

07/01/2016

Descobriu un dels hotels-restaurant més espectaculars i exclusius de la Costa Brava.

El restaurant Can Motes és el restaurant de l’espectacular hotel Casa Anamaria, inaugurat l’any 2014, situat al bell mig del Pla de l’Estany (Girona) i amagat entre més de 66 hectàrees de bosc i conreus, que conformen la propietat. A Can Motes s’ofereix un gran ventall de propostes gastronòmiques pròpies de la cuina catalana tradicional.

La carta consta d’una gran varietat de plats creatius elaborats amb productes de l’hort de la mateixa finca, juntament amb productes propis de la zona. La carta va acompanyada d’una altra de vins i caves de la bodega amb més de 40 referències i amb protagonisme de caldos de diferents D.O. catalanes. A part de la carta, el restaurant ofereix menú diari i de cap de setmana.

Casa Anamaria ofereix als seus clients un petit spa per a ús exclusiu i privat, ideal per a relaxar-se, amb una extensa carta de tractaments de benestar i bellesa, que inclou piscina climatitzada, xorro vertical i cascada, sauna i dutxa amb sensacions bitèrmiques. En temporada, l’extraordinària piscina exterior és un lloc ideal per a relaxar-se lluny de tot, al mig de la natura, i la seva pista de tennis, ideal per a practicar esport, i on l’hotel proporciona tot el material necessari per a practicar-lo.

Més informació: Casa Anamaria Motes