Cuina catalana

L’Antic Caliu

16/12/2016

A la localitat de Manlleu (Osona) es troba el restaurant l’Antic Caliu, on podreu tastar els millors plats de la cuina catalana en un ambient familiar i acollidor. L’especialitat d’aquest restaurant ambientat com si fos una bodega és la carn a la brasa, però també ofereixen una gran varietat de tapes, hamburgueses i peix fresc. Entre les especialitats de la casa hi ha plats tan …

Llegeix més

Museu del Vermut

09/12/2016

Si no teniu plans per aquest cap de setmana, què us sembla visitar el primer i únic museu del món dedicat al vermut? El Museu del Vermut està ubicat a la ciutat de Reus, dins d’un edifici modernista on, a més de trobar-hi aquest museu únic sobre el combinat estrella dels nostres aperitius, podreu gaudir d’un restaurant de cuina mediterrània i de proximitat que us …

Llegeix més

Ca l’Eulàlia

20/07/2016

Des de 2008, al restaurant Ca l’Eulàlia de Tarragona podeu gaudir del millor peix fresc de la zona i d’arrossos de temporada cuinats amb productes frescos i de proximitat. Aquest restaurant, que es troba al Moll de Pescadors, destaca pel fet que tots els plats es preparen de manera personalitzada per tal de satisfer les necessitats dels clients. Per tant, cada plat és únic i l’Eulàlia, …

Llegeix més

Restaurant Masia Can Sous

01/07/2016

Més de 50 anys de cuina tradicional catalana han servit per fer del Restaurant Masia Can Sous un restaurant de referència del Vallès Oriental, on els productes de la terra i de qualitat en són els protagonistes. Aquest restaurant està situat a l’Ametlla del Vallès, un poble bonic i tranquil del Vallès Oriental a només 30 km de Barcelona. A Can Sous les cassoles ja …

Llegeix més

Mas Folch

22/06/2016

Un entorn envejable on la natura floreix en un jardí de somni, una cuina que es reinventa cada dia buscant els millors productes de proximitat i sobretot amb professionalitat i passió. Així és el restaurant Mas Folch (Tarragona) ubicat en una masia modernista situada entre Tarragona i Reus. Reconegut, ben merescudament, el 2014 com el millor restaurant de la província de Tarragona per la guia …

Llegeix més

Calçotades i calçots

28/01/2016

Des de finals de la tardor fins a mitjans de primavera la gastronomia catalana té una cita amb un dels seus ingredients més típics: els calçots. Arreu de Catalunya, ja sigui en restaurants, en festes populars o en sortides a l’aire lliure, moltes persones es reuneixen per celebrar calçotades i gaudir del característic gust d’aquesta ceba i de la salsa que l’acompanya. L’origen de les …

Llegeix més