El Racó d’en Pep

15/02/2016

En Pep i la Joana van obrir aquest restaurant a Sant Gregori (Girona) el 1994 amb la intenció de crear un lloc agradable, d’ambient familiar i acollidor on la gent pogués anar a gaudir d’una bona cuina casolana. Vint anys més tard, El Racó d’en Pep continua endavant amb la mateixa il·lusió i empenta de sempre; ell, a la cuina i ella, atenent els clients a la sala, on continuen fent realitat dia rere dia el somni de fer gaudir a tothom d’aquest espai on es menja de meravella, la gent se sent com a casa i on tothom pot relaxar-se sense preocupacions.

A El Racó d’en Pep ofereixen moltes formules diferents a l’hora de menjar. Cada dia tenen a disposició una extensa carta de plats que està complementada per una altra carta de temporada, la qual varia en funció dels productes propis de cada estació. El restaurant té una molt bona oferta de postres, la gran majoria dels quals són d’elaboració pròpia. El cap de setmana ofereixen una bona colla de menús diferents per escollir, on tenen molt en compte també els celíacs. Disposen d’una bona carta de vins amb diverses denominacions d’origen que mariden a la perfecció amb els plats que prepara en Pep.

El restaurant està dividit en diversos menjadors i disposa també d’una elegant carpa coberta, condicionada per a ser utilitzada tant a l’estiu com a l’hivern. Cal destacar que és un lloc de molt bon accés i que disposa de fàcil aparcament. Així mateix, El Racó d’en Pep intenta tenir en compte tothom, és per això que ha habilitat una zona exterior per a fumadors amb taules i tamborets i té instal·lat, per als més petits, un parc infantil i dues porteries de futbol en un gran espai proper perquè tothom s’ho passi d’allò més bé.

Més informació: Restaurant El Racó d’en Pep