‎König‬ és una cadena de restaurants d’origen gironí, moderna y compromesa, que va obrir el primer restaurant el 1973. Amb un disseny únic per a cada local, tant pel que fa a l’originalitat de la decoració com als plats de la carta, que poden variar lleugerament d’un a un altre.

L’experiència adquirida durant tots aquests anys es veu reflectida en la presentació i varietat dels plats i entrepans, elaborats amb productes de la terra de la millor qualitat, com per exemple la carn, provinent de ‪‎Casa Baldiró‬ de ‪‎Banyoles‬. König s’ha convertit en un referent dels entrepans i les ‪‎salsitxes‬ d’estil alemany. Algunes de les seves especialitats principals són les ‪‎hamburgueses‬, els entrepans d’estil ‪‎München‬, les patates ‪‎braves‬ i les ‪‎patates‬ quatre ‪‎formatges‬, però val a dir que també l’han fet famós les ‪‎tapes‬, amanides, ‪‎entrepans‬ i plats combinats que també configuren la seva carta. Així mateix, el ‪‎restaurant‬ disposa d’una molt bona carta de ‪‎cerveses‬, tant locals com estrangeres i fins i tot, en tenen tres cerveses de fabricació pròpia.

Actualment disposa de 6 establiments a la província de ‪‎Girona‬ i 1 a ‪‎Barcelona‬ ciutat (Rambla Catalunya, 5). Aviat, nova obertura d’un establiment a Girona ciutat.

Més informació: König