La Mestressa de Tòful

28/03/2017

Per tal de gaudir de la cuina mediterrània tradicional elaborada amb productes de KMO us recomanem el restaurant La Mestressa de Tòful, situat a la Part Alta de Tarragona i regentat per la tercera generació de la família Duarte Solichero.

En un ambient rústic on la blancor de les parets contrasta amb els colors vius de les cadires de fusta podreu assaborir tapes i plats típics de la cuina de casa nostra adaptats a la cuina actual. Des del menjador amb vistes als tarongers de la plaça Rovellat podreu degustar allò que us vingui més de gust: peix i marisc fresc, verdures de proximitat, arrossos, cargols, carn de productors locals… A més, podreu acompanyar el vostre àpat amb una de les dotze referències de vins de la carta i, per acabar, teniu a la vostra disposició un gran ventall de postres casolanes com el coulant o el gelat de iogurt.

Els dies assolellats podreu gaudir de la seva acollidora i tranquil·la terrassa exterior, on podreu tastar unes bones tapes, unes copes o un saborós plat de peix fresc de la llotja.

Animeu-vos a passar pel restaurant la Mestressa de Tòful i us sorprendreu per la qualitat de tots els seus plats!

Més informació: La Mestressa de Tòful