La Volta del Rector

05/02/2016

Cardona, la bonica vila de la sal, lloc de visita obligada pels amants de la història i la geologia. A partir d’ara ja tindreu una altra excusa més per visitar-la: la seva extraordinària gastronomia i, més en concret, La Volta del Rector, un restaurant situat al casc antic de Cardona (Bages), de disseny modern però amb aire medieval. Deu el seu nom a l’arcada que uneix l’edifici amb l’església gòtica de Sant Miquel, joia gòtica del bisbat de Solsona i que es manté en peu des del segle XII.

El restaurant ofereix una cuina casolana catalana de mar i muntanya, elaborada amb ingredients frescos de temporada. La vedella estofada a l’aroma del bosc, l’amanida de formatge de cabra caramel·litzat, el garró de porc rostit o el pop al forn són algunes de les seves creacions, tot i que els plats estrella són els pèsols negres i la cua de bou.

A La Volta del Rector, a més dels menús (diari, de cap de setmana i festiu), també es pot menjar a base de tapes o prendre unes copes.

El restaurant compta amb El Celler del Rector, un celler propi que no només proveeix al local, sinó que també es dedica a la venda directa dels seus vins.

A la base de tot aquest projecte trobem les seves propietàries, que infereixen al local una salsa especial, fent-te sentir com a casa.

Més informació: Restaurant La Volta del Rector