L’Argadà

25/01/2016

El restaurant L’Argadà està situat al bell mig de Girona, just al davant de correus, en una casa plena d’història, fundada l’any 1893. L’ambient que hi trobareu és agradable i distès i la cuina, tradicional catalana. Hi fan plats típics com escalivada, cargols a la llauna, bacallà amb samfaina, etc., a la taula mai no us hi faltaran unes bones torrades i uns bons tomàquets i alls per sucar. Cal destacar, com a un dels productes estrella la carn D.O. procedent de Girona, cuita al grill de llenya, procés que es pot seguir en directe, ja que el restaurant fa cuina en viu (showcooking) i ofereix al client la possibilitat de veure-ho sense perdre’n cap detall.

Aquest cèntric restaurant disposa d’una molt bona oferta: té una carta molt completa, menús per a grups, així com un menú d’hivern i un menú diari de dilluns a divendres que va variant cada setmana en funció del que ofereix el mercat, però en el qual sempre trobareu dos plats típics de la cuina catalana: l’escudella i la carn d’olla. Així mateix, els ingredients i, per tant, els plats que ofereix varien lleugerament durant l’any en funció de les estacions; per això depenent del moment en què hi aneu podreu trobar bolets, carxofes, carn de caça, calçots, etc. Val a dir que quan és temporada de calçots també organitzen calçotades per a grups i preparen calçots per emportar-se.

L’Argadà disposa de diversos espais en els quals podreu gaudir de l’àpat: 2 grans menjadors, 2 menjadors privats i una terrassa d’estiu per degustar els plats a la fresca.

Sens dubte un dels clàssics de Girona que un ha de tastar si passeja per la ciutat.

Més informació: Restaurant l’Argadà