Restaurant l’Avi Quel

31/12/2016

El restaurant L’Avi Quel es troba a la població de Fontclara (dins del municipi de Palau-Sator, Baix Empordà) i es tracta d’un restaurant familiar ubicat en una casa pairal on podreu gaudir de la millor cuina catalana elaborada de manera casolana i respectant les receptes tradicionals.

Podreu escollir entre tres menús diferents i una carta molt variada que compta amb plats tan arrelats a la nostra cultura gastronòmica com els canelons de carn casolans, l’escalivada de la casa amb anxoves o les galtes de porc rostides. A més, si voleu celebrar-hi algun esdeveniment important, podreu personalitzar el vostre menú segons les vostres preferències.

Cal destacar també que tant els plats de la carta com els dels menús del restaurant estan elaborats amb productes de proximitat d’agricultors i ramaders veïns i, en alguns casos, fins i tot podreu tastar productes propis.

Si us ve de gust començar l’any gaudint de plats de casa nostra elaborats amb els millors productes de temporada, no perdeu l’oportunitat de visitar el restaurant L’Avi Quel, us encantarà.

Més informació: Restaurant L’Avi Quel