De la mà de la xef Teresa Colomer (‪‎Mas del Silenci‬), obre les seves portes el nou ‪‎restaurant‬ ‪‎Mas Gelat‬ a Sant Feliu de Buixalleu (La Selva), a cavall entre el ‪‎Montseny‬ i el ‪‎Castell de Montsoriu‬.

La ‪‎cuina‬, de marcada creativitat i d’autor, es reinventa a cada estació, emprant de primera mà els productes de la terra. Una cuina sofisticada, una conjugació entre modernitat i tradició, sempre en nom de la bona matèria.

Emmarcat en un ambient ‪‎lounge‬, inspirat en un context colonial càlid amb ‪‎terrassa‬ a l’aire lliure i música ‪‎Jazz‬, on es conjuga a la perfecció la bona ‪‎gastronomia‬ amb la bona música. Gaudeix amb els 5 sentits!

Menú diari 18 €
Menú gastronòmic 50 €

Més informació: Restaurant Mas Gelat