Si un restaurant funciona com un rellotge perfectament engranat en totes les seves facetes es nota, i el resultat és tenir sempre els menjadors plens. Avui us en descobrim un d’aquests. El restaurant Mas Pou s’ubica en una casa pairal del segle XVI que encara conserva bona part de la seva estructura original. Situat al bell mig del Baix Empordà, al bonic poble de Palau-Sator, en un entorn rural de bellesa pictòrica.

Ofereix una cuina tradicional de la comarca, popular i familiar, que ha passat de generació en generació, basada en el bon sofregit i la picada. El menjar és elaborat amb productes de la millor qualitat. Amb els nous temps, el restaurant ha sabut actualitzar-se i incorporar a la carta plats per a intolerants i al·lèrgics, per a vegetarians, sense gluten i plats per a nens.

Els menjadors són repartits en diferents sales, amb decoració rústica i ambient acollidor. Les sales estan habilitades per a grups d’entre 8 i 50 persones, convertint-se en ideal per a fer-hi celebracions. Disposen d’un celler complet i variat on hi trobarem des d’un bon vi de la casa fins als cellers de més renom del mercat, oferint-los en 1/2 ampolles i copes.

Preu mitjà de la carta 26 € – 35 €
Menú per a Grups des de 26 €

Més informació: Restaurant Mas Pou