Alt Empordà

La Plaça de Garriguella

01/10/2015

Parlar de L’Hotel Restaurant La Plaça de Garriguella (Alt Empordà) és parlar d’elegància, relax, bona gastronomia i el millor de tot, a preus populars!! Només per tastar la Cuina d’en Sébastien ja paga la pena fer estada a l’hotel. Sébastien Lobel, format als millors fogons del continent, a Relais et Châteaux i estrelles Michelin com La Rotonde de Lyon, Le Château Blanc de Lille, L’Odissea …

Llegeix més

Vecchia Milano

08/07/2015

Coneixeu el ‪‎Linguine‬ al frutti di mare? Un dels millors plats de la gastronomia italiana, que mescla a la perfecció la ‪‎pasta‬ i el ‪‎marisc‬ amb un toc picant sublim. Un dels millors llocs on degustar-lo a casa nostra és a la ‪‎Trattoria‬ ‪‎Restaurant‬ ‪‎Vecchia Milano‬ d’Empuriabrava‬ (Alt Empordà) on el seu lema “la cuina italiana no és només pizza”, ja és tot una declaració …

Llegeix més

Santuari de la Mare de Déu del Mont

16/06/2015

A cavall entre les comarques de la ‪‎Garrotxa‬ i l’Alt ‪‎Empordà‬, amb unes vistes panoràmiques de 360 graus, des d’aquesta atalaia natural de ‪‎Catalunya‬, hi trobem aquest restaurant-hostatgeria integrat dins del ‪‎Santuari‬ de la Mare de Déu del Mont. Degustareu una ‪‎Cuina‬ de ‪‎mercat‬ amb plats elaborats de manera casolana, amb una marcada creativitat, gaudint de la Cuina Volcànica, amb productes autòctons de la terra …

Llegeix més

König

10/04/2015

‎König‬ és una cadena de restaurants d’origen gironí, moderna y compromesa, que va obrir el primer restaurant el 1973. Amb un disseny únic per a cada local, tant pel que fa a l’originalitat de la decoració com als plats de la carta, que poden variar lleugerament d’un a un altre. L’experiència adquirida durant tots aquests anys es veu reflectida en la presentació i varietat dels …

Llegeix més

Can Jeroni

17/07/2014

Can Jeroni, ‪‎cuina‬ i tradició, actualitat i producte… ja són quatre generacions de dones cuineres i sabedores de la sapiència que els regalaren. Porten al vostre plat la humilitat que els van transmetre, amb els fruits de la terra empordanesa i les viandes cuinades a ‪‎foc‬ lent, volen del xup-xup fer-ne un present. Perquè sempre sortiu de ‪‎Can Jeroni‬, de casa vostra, amb el millor …

Llegeix més

Nou Saboya

11/03/2014

Pop‬ a la ‪gallega‬, ous estrellats, calamars a l’andalusa, ‪peix‬ fresc del port de ‪‎Llançà‬… Són algunes de les especialitats que podreu trobar al ‪restaurant‬ Nou Saboya de ‪Figueres‬ (Alt ‪Empordà‬). El culte per la bona ‪‎tapa‬ i el bon ambient en un local mític de la ‪‎gastronomia‬ Figuerenca. Més informació: Nou Saboya

Llegeix més

Badó

19/02/2014

‎Filet‬ de vedella de ‪‎Girona‬ amb salsa de ceps i encenalls de ‪‎foie‬, ‪‎arròs‬ cremós de sèpia, ceps i vieira‬, i la seva gran especialitat: la cabra de mar, una exquisidesa desconeguda per a molts. Plats creatius i de qualitat els que trobareu a la carta del ‪restaurant‬ Badó de ‪Cistella‬ (Alt Empordà). Més informació: Badó

Llegeix més

L’Oca Pintada

10/12/2013

Peus de porc desossats i cruixents amb foie i reducció d’Oporto. És un dels molts plats que trobareu al ‪‎restaurant‬ l’Oca Pintada de ‪Navata‬ a l’‪Empordà. ‎Cuina‬ creativa de qualitat signada per Lourdes Folguera i membre del grup gastronòmic ‪la cuina del vent‬ que intenta potenciar i difondre plats típics de la zona posats al dia. Més informació: L’Oca Pintada

Llegeix més