Restaurant Amiel & Molins

02/08/2016

Molt a prop de Figueres, a Pont de Molins (Alt Empordà), es troba el restaurant Amiel & Molins, un restaurant amb molt d’encant situat en una antiga casa de poble que data de finals del segle XIX.

El restaurant Amiel & Molins ofereix els millors plats de la cuina mediterrània casolana elaborats amb productes de la terra de temporada i de primera qualitat. Des de 2008 i gràcies a la feina de Pep Piarnau i el tracte personalitzat que reben els clients en tot moment, Amiel & Molins s’ha convertit en un dels restaurants de referència de la zona i, a banda d’una exquisida carta, ofereix també la possibilitat de gaudir de vins de totes les denominacions d’origen espanyoles.

No perdeu l’oportunitat de visitar Amiel & Molins perquè a més de ser el lloc ideal per celebrar grans esdeveniments com comunions, aniversaris o celebracions en família, descobrireu racons ocults tan meravellosos com la sala privada de luxe que s’amaga al capdavall d’unes escales estretes i misterioses, on es poden celebrar àpats íntims o la seva espectacular terrassa amb vistes al riu Muga

Més informació: Restaurant Amiel & Molins