Restaurant El Xamfrà del Fòrum

21/10/2016

Tarragona és una ciutat que, a més de conservar un ric patrimoni arqueològic, compta amb restaurants tan sorprenents com El Xamfrà del Fòrum.

Aquest restaurant de cuina mediterrània, d’autor i de mercat es troba al centre de Tarragona i captiva a tots els visitants per les seves vistes privilegiades del Fòrum Romà. La base de tots els plats del Xamfrà del Fòrum és tradicional però el xef Nacho Pous és capaç de sorprendre amb els seus tocs innovadors que us transportaran a un nou món de sensacions. Aquí podreu gaudir de plats tan suculents com les croquetes de ceps amb pernil ibèric de gla i tòfona negra, el steak tàrtar de vedella Black Angus amb caviar de mújol o els cargols a la llauna. A més, la seva extensa carta de vins, compta amb més de 90 referències de tot el nostre territori on hi destaquen les Denominacions d’Origen Tarragona, Priorat, Montsant, Terra Alta i Conca de Barberà.

Si no teniu plans per al cap de setmana, apropeu-vos a Tarragona i gaudiu de la gastronomia de la nostra terra al Xamfrà del Fòrum.

Més informació: Restaurant Xamfrà del Fòrum