Restaurant Font Moixina

21/09/2016

Visitar el Parc Natural de la Garrotxa pot convertir-se en una experiència única si teniu l’oportunitat de tastar la gastronomia típica d’aquesta zona volcànica tan emblemàtica. Al cor d’aquest Parc Natural, en un indret tranquil rodejat de fonts d’aigua i de vegetació, trobareu el Restaurant Font Moixina, que ofereix cuina volcànica de mercat i amb productes de temporada.

A la carta del restaurant hi trobareu plats tradicionals molt arrelats a la terra com el bacallà al forn amb melmelada de pebrots vermells i llit de patata i ceba, o el farcell de formatge de cabra amb melmelada de ceba i bolets. A més, podeu gaudir del menú de temporada, elaborat amb els millors productes de cada moment de l’any, o de les tapes, plats variats i entrepans que es serveixen al bar. Sona molt bé i fa venir gana, no creieu?

No us ho penseu dues vegades, visiteu el restaurant Font Moixina i aprofiteu per descobrir el meravellòs Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que us sorprendrà per la seva bellesa en qualsevol època de l’any.

Més informació: Restaurant Font Moixina