Restaurant La Medi

24/01/2017
Restaurant La Medi, Navarcles (Bages)Restaurant La Medi, Navarcles (Bages)Restaurant La Medi, Navarcles (Bages)Restaurant La Medi, Navarcles (Bages)

Si esteu buscant un restaurant on passar una bona estona amb la vostra família o els vostres amics, us recomanem el restaurant La Medi de Navarcles (Bages).

Aquest restaurant, situat a les instal·lacions de les piscines de Navarcles, ofereix un menú diari de dilluns a divendres i un altre menú durant els caps de setmana. A més, disposen de menú infantil per als més petits de la casa i compten amb un servei de càtering per a ocasions especials.

Entre les especialitats de la casa es troben els arrossos, la carn a la brasa i les postres casolanes. No obstant això, durant la temporada dels calçots podreu gaudir també de les calçotades a La Medi ja sigui a la seva terrassa exterior o als menjadors interiors.

A La Medi podreu celebrar tot tipus d’esdeveniments i gaudireu de la cuina casolana en un ambient molt tranquil i ideal per als nens. Hi anireu aviat?

Més informació: Restaurant La Medi