Restaurant Quatre Vents 3.0

07/10/2016
Restaurant Els Quatre Vents 3.0, Hostalric (La Selva)Restaurant Els Quatre Vents 3.0, Hostalric (La Selva)Restaurant Els Quatre Vents 3.0, Hostalric (La Selva)Restaurant Els Quatre Vents 3.0, Hostalric (La Selva)

Si no voleu trepitjar la cuina aquest cap de setmana, podeu gaudir d’una experiència gastronòmica única al Restaurant Quatre Vents 3.0 d’Hostalric.

La cuina d’aquest restaurant, que no ha deixat d’evolucionar des de la seva apertura el 1964, us sorprendrà per la qualitat dels seus plats i tapes. Tots els plats s’elaboren amb productes de temporada i la carta varia constantment per aprofitar els millors productes del moment. Per tant, cada cop que visiteu el restaurant Quatre Vents 3.0 us sorprendreu per la varietat i originalitat dels seus plats.

Podreu escollir des d’aperitius tan típics i de casa nostra com les escopinyes Espinaler amb un bon vermut, fins a platells tan exquisits com el carpaccio de bou, mascarpone, ajoblanco d’api i caviar de taronja. Tot un luxe, no creieu?

Abans de marxar del Quatre Vents 3.0, no perdeu l’oportunitat de gaudir de la meravellosa terrassa amb vistes a la natura que envolta aquest restaurant que es convertirà, de ben segur, en un dels vostres favorits.

Més informació: Restaurant Quatre Vents 3.0