Des que va obrir les seves portes l’any 2003, el restaurant Sikim (Empuriabrava) ha sabut captivar la seva gent, trobant l’equilibri perfecte entre una bona cuina de fusió i explorant alhora receptes d’aquí i d’allà, on les tapes hi juguen un paper important. Al restaurant Sikim es combina la gastronomia amb la tranquil·litat i la música amb la festa i el resultat és una aproximació entre orient i occident a través d’una estètica lounge tenyida de tocs mediterranis, càlids i freds, vells i nous, una filosofia on es barreja la cuina actual amb la més pura cultura de club.

El restaurant Sikim ofereix aquesta fusió de contrastos en un espai dividit en dos nivells on es pot gaudir dels millors sopars i copes sense necessitat de canviar de local.

Seguint aquesta línia han omplert el Sikim de continguts, des de música de jazz en directe a la zona dels sopars, música folk/soul cada divendres d’estiu, i l’actuació també els divendres d’hivern de bossanova en directe a la part baixa.

Per la zona club, al primer pis, han passat grans DJ’s. És l’oportunitat perfecta per gaudir d’un espectacle en viu que canvia en cada una de les seves sessions, on les ja mítiques Tisanas Sikim, un cocktail de cava amb sucs naturals, es converteixen en la beguda més popular. En definitiva, un nou concepte de viure la nit a l’Alt Empordà.

Més informació: Restaurant Sikim