Rostisseria Montserrat

11/03/2016

Des de 1961, i ja amb la tercera generació al capdavant, l’hostal Montserrat ha sabut adaptar-se sempre als nous temps, primer com a bar-restaurant al peu de l’antiga nacional N-152 i després, al cap dels anys, amb la posada en marxa de la rostisseria. I des de la dècada dels 90 amb la incorporació del servei d’habitacions.

Ubicat a Tona (Osona), antiga vila d’estiueig, en gran part gràcies a les seves aigües sulfuroses i als seus balnearis, l’hostal ha sabut consolidar-se com a un referent de la zona per la seva bona cuina catalana i de mercat, amb productes estrella com el millor pernil de gla (portat directament des de Huelva any rere any), els seus arrossos i els pollastres a l’ast. El seu tracte humà i proper els ha fet valedors de consolidar un bon grapat de clients que hi troben sempre la qualitat i la familiaritat de l’ambient típic de fonda d’abans.

Els caps de setmana és molt popular el seu menú d’arròs amb cava Gramona Brut Imperial, per només 27,50 € (preu per persona i IVA inclòs).

Més informació: Hostal Rostisseria Montserrat