Per tal de seguir aprofitant al màxim la temporada de les calçotades, avui us proposem el restaurant La Montoliva (Vilallonga del Camp, Alt Camp). Aquest restaurant rural és el lloc ideal per gaudir de la cuina catalana de pagès recuperant les receptes de les nostres àvies en un entorn natural inigualable.
 
Per dinar, el restaurant Montoliva ofereix diferents menús elaborats amb els millors productes de proximitat. Per a celebracions, teniu la possibilitat de personalitzar els vostres menús i de decorar tots els espais del restaurant al vostre gust. A més, durant la temporada dels calçots podreu gaudir de les típiques calçotades en un ambient familiar i molt acollidor.
 
El restaurant compta amb dues terrasses i un jardí on podreu gaudir dels vostres àpats sempre que el temps acompanyi i els més petits de la família s’ho passaran d’allò més bé al parc infantil i a la zona d’animals, on hi ha una petita granja.
 
Si no heu fet plans per a aquest cap de setmana, per què no aprofiteu per descobrir les calçotades tradicionals del restaurant La Montoliva?
Més informació: Restaurant La Montoliva