Museu dels Àngels

30/03/2016

A Alella, vila de vinyes sobre el mar, de clima suau tot l’any i a només 10 minuts de la ciutat de Barcelona, hi trobem una masia del 1470, actualment reconvertida en hotel restaurant. El Museu dels Àngels és un hotel amb ànima que ofereix l’oportunitat de trobar pau, bellesa, bon servei i un restaurant d’avantguarda. L’hotel està conformat per diversos espais. Un d’ells és el museu, que remarca la història i el progrés dels anys fins l’actualitat. Un altre dels espais és la cafeteria-xocolateria, que ofereix una gran i exclusiva carta de xocolates desfetes i assortiments de tes, i que resulta un indret acollidor per compartir un cafè amb amics o simplement assaborir els bons moments. I un altre dels espais, per descomptat, és el restaurant.

“Els fogons del cel”, el màgic restaurant que ens obre les portes del més enllà del temps, és un restaurant de carta ideal per dinar, sopar o celebrar esdeveniments especials com casaments, comunions, aniversaris o festes en grup. El nom no es va escollir a l’atzar. Té el seu origen en una de les tires de còmic que dibuixa en Rubén, el segon responsable de la cuina i fill de la Núria. En un dels seus dibuixos va recrear un diumenge de molta feina.

La seva carta destaca per incloure plats de caire creatiu, plens de flors i amb una paleta de colors comparable a la de les millors obres que pengen de les seves parets. Dels seus plats en destaquen el bacallà a la crema de roses, la caldereta de marisc o el filet de bou. 

Menú diari: 14 €.

Més informació: Restaurant Museu dels Àngels