Ubicat en una casa senyorial de Ripoll (Ripollès), el restaurant Reccapolis es va inaugurar el 6 de gener de 1999 amb la intenció de donar un nou servei de restauració a la comarca i podem dir que ho han aconseguit, bordant l’excel·lència en molts sentits, ja que ha estat distingit per la prestigiosa guia Michelin ininterrompudament des de l’any 2008.
La qualitat i el confort són els seus punts forts, així com unes instal·lacions noves amb un disseny acurat, una cuina selecta i el millor dels serveis.
La seva cuina de mercat i creativa ofereix plats de cuina tradicional catalana. Entre les suggerencies del xef hi trobem els diferents plats de caça, els arrossos de temporada, el garrí confitat amb mel i gingebre, el filet de vedella del Ripollès amb salsa d’Oporto i escalopa de foie, les vieires estofades al Chardonnay i un llarg etcètera.
Els seus menjadors són idonis per a poder oferir àpats íntims, celebracions familiars o reunions d’empreses. A més, amb l’arribada del bon temps, disposen d’un magnífic jardí on podreu degustar l’àpat a la fresca amb vistes sobre el riu Ter.
Sens dubte és un dels restaurants imprescindibles per als qui volen entendre i degustar la fantàstica cuina del Ripollès.
Més informació: Restaurant Reccapolis