Ubicat en un dels paratges més bells de Catalunya, a 3 minuts de Rupit i amb vistes sobre la Garrotxa i els cims del Pirineu, la Braseria El Coll ofereix una cuina tradicional, senzilla però eficaç, especialitzada en productes a la brasa. Tots els plats s’elaboren amb productes de la zona i de gran qualitat. El Coll és famós pels seus grans i gustosos entrecots, cuits sobre brases de pedra volcànica.
A la carta, de primers plats destaquen les amanides, l’escalivada, els entremesos, l’assortit d’ibèrics, i els canelons casolans, entre d’altres. Pel que fa als segons plats destaquem les carns a la brasa, de les quals el xai, el conill i el pollastre són criats a la mateixa masia, la vedella prové d’una petita explotació ramadera ecològica de la Garrotxa.
Disposa d’allotjament rural independent a la mateixa finca amb capacitat fins a 15 persones, aconseguint així que l’estada sigui completa.
Més Informació: Mas El Coll