Un entorn envejable on la natura floreix en un jardí de somni, una cuina que es reinventa cada dia buscant els millors productes de proximitat i sobretot amb professionalitat i passió. Així és el restaurant Mas Folch (Tarragona) ubicat en una masia modernista situada entre Tarragona i Reus.
Reconegut, ben merescudament, el 2014 com el millor restaurant de la província de Tarragona per la guia Gourmand està capitanejat pels germans Aixalà: David s’encarrega del servei, molt amable i proper, i el xef Daniel Aixalà s’encarrega de la cuina.
Els plats del restaurant Mas Folch són el punt de trobada entre la cuina tradicional i la innovació culinària amb una gran inspiració en la cuina mediterrània. La barreja de sabors, colors i textures en un mateix plat donen com a resultat creacions extraordinàries d’alta cuina.
La carta del restaurant és molt variada i compta amb plats tan tradicionals com els cargols a la llauna o el llobarro al forn de brasa. No obstant això, també es pot gaudir de plats exquisits i tan innovadors com el salmó, saltat de verdures amb kimchi i macarrons de soja o el llom de tonyina salvatge, nem de verdures i “ajoblanco” de peres.
Mas Folch és el lloc ideal per celebrar casaments i banquets especials. El restaurant compta amb tres magnífics menjadors per a tot tipus de banquets en els quals la decoració està cuidada fins l’últim detall. A més, Mas Folch disposa d’una gran zona enjardinada amb un preciós estany d’aigua i una terrassa exterior just al costat del restaurant per gaudir d’aquest meravellós entorn natural.
Una aposta segura on tot sembla un engranatge perfecte perquè el fet de fer-hi un àpat es converteixi en una experiència màgica.
Més informació: Restaurant Mas Folch