Els bons amants de la cuina típica de la Garrotxa el coneixen bé. El restaurant Ca la Matilde (Sant Feliu de Pallerols) ha sabut fer-se un lloc entre els restaurants de la comarca gràcies a saber mantenir les receptes de tota la vida, innovant-ne algunes i mantenint un preu just.

El restaurant Ca la Matilde és un establiment compromès amb els productes locals que forma part del grup Cuina Volcànica, que prepara principalment els plats amb productes de la comarca perquè els clients tinguin l’oportunitat de degustar els sabors autèntics del lloc on es troben. Algunes de les seves especialitats són el rostit de festa major i els peus de porc amb escarlets, però la seva carta, que es troba disponible els caps de setmana, està plena d’altres propostes tan suculentes com les que acabem d’anomenar.

Durant la setmana, de dimarts a divendres, ofereixen un menú diari, així com productes de cuina tradicional fets com abans i a molt bon preu. Hi trobareu sempre algun plat amb bolets, ja que el seu propietari i cuiner, en Felip Hontoria, n’és un autèntic expert.

Més informació: Restaurant Ca la Matilde