Si busqueu un restaurant a Tarragona per poder gaudir del millor peix fresc de la llotja, no us podeu perdre el restaurant Xaloc. Aquesta marisqueria ubicada al barri pescador de Tarragona (El Serrallo) es troba a menys de 200 metres del port i ofereix una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània i internacional.

De la mà del xef Xavier Veciana Vidal podreu descobrir les seves especialitats, entre les quals hi trobareu plats tan diversos com el sushi, els peixos salvatges de la costa i els arrossos, tots ells elaborats amb productes frescos, de proximitat i d’una qualitat suprema. A més, us sorprendran els seus plats d’autor, que es caracteritzen per la seva creativitat i pel tracte exquisit que reben tots els productes durant la seva manipulació amb l’objectiu d’aconseguir el millor resultat possible. Entre els plats de la carta destaquen el tàrtar de tonyina, l’arròs d’espardenyes amb carxofa i el peix fresc de la llotja cuinat al gust.

El restaurant compta amb dos menjadors i una terrassa exterior on els clients podran gaudir dels seus plats durant els dies assolellats o les meravelloses nits d’estiu.

Més informació: Restaurant Xaloc