A la localitat d’Altafulla es troba el restaurant Les Bruixes de Burriac, un dels millors restaurants gastronòmics de la zona, capitanejat pel xef Jaume Drudis.
La carta d’aquest restaurant modern i elegant compta amb una gran varietat de plats elaborats a base de productes de temporada i de proximitat, especialment de la zona del Baix Gaià i del Camp de Tarragona. A més, teniu a la vostra disposició diferents menús que van canviant al llarg de l’any per tal d’oferir als clients els millors productes del mercat en cada moment. Entre les especialitats de la carta hi trobareu especialitats com la gamba vermella de Tarragona, el pollastre de pagès amb malvasia o el mató i candi de mel d’acàcia.
Durant la temporada dels calçots podreu gaudir de les típiques calçotades al Pati dels Tarongers, una zona privada a l’aire lliure en un entorn únic ple d’història al pati del castell de Montserrat.
Doneu-vos un capritx i descobriu els secrets que amaga el restaurant Les Bruixes de Burriac.
Més informació: Les Bruixes de Burriac