Comencen a treure el cap els primers rovellons a les comarques interiors de Catalunya. Un dels millors llocs per degustar-los és a l’Hotel Restaurant Cal Marçal de Puig Reig (Berguedà). L’establiment està adherit a la “Cuina del Berguedà”, la “Cuina del Bolet” i la “Cuina de caça”, essent un referent a la zona de la cuina típica del Berguedà.
Cal Marçal es va fundar al Febrer de 1984 per part de la família Sayós. En els inicis només oferien servei de Bar. L’any 1990 s’obre el menjador de la planta baixa per cobrir la demanda del creixent augment de clients. Més endavant s’amplià amb el menjador de la planta superior. El 1997 es remodela el bar per adaptar-hi la botiga amb els productes típics. Actualment l’Hotel Restaurant Cal Marçal disposa de capacitat per a acollir 23 persones a les seves àmplies habitacions i un aparthotel totalment equipat.
Més informació: Cal Marçal