Esteu tan enfeinats que encara no teniu plans per Setmana Santa? En aquest cas, us proposem una escapada a La Torre del Vilar, un hotel rural situat a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona) on podreu gaudir d’una experiència gastronòmica única en un entorn natural captivador.
Dins d’aquest hotel rural hi trobareu el restaurant La Cuina d’en Cinto que s’especialitza en la cuina tradicional catalana amb tocs innovadors. Us sorprendran tots els seus plats, elaborats amb productes frescos de temporada i de proximitat.
Cada diumenge podreu gaudir de paella, arròs o els suggeriments de la casa i durant tota la primavera tindreu l’oportunitat de tastar les degustacions gastronòmiques de la temporada que inclouen plats tan apetitosos com els canelons de carn, ceps i tòfona amb samfaina, el mousse de cigrons amb xoriço o els bunyols de vent amb canyella.
A més, des d’aquest cap de setmana fins al dia 1 de maig, dissabte durant el Mercat del Ram a Vic i Diumenge de Rams (al migdia), per cada 4 persones obtindreu un descompte del 50% en el menú “Paella Mixta” d’un dels comensals i si dieu que heu vist aquest post us convidaran a un còctel de cava de benvinguda amb una tapa de la casa.
Si voleu desconnectar de la rutina i descobrir un restaurant per treure el màxim profit de la gastronomia de proximitat, no hi penseu més, reserveu taula a La Cuina d’en Cinto i compartiu la vostra experiència amb nosaltres!
Més infoirmació: La Cuina d’en Cinto – La Torre del Vilar