Per gaudir de la cuina mediterrània d’autor sense moure-us del centre de Tarragona, heu de fer parada i fonda al restaurant El Terrat.
Aquí hi trobareu una gran varietat de plats que fusionen la nostra tradició amb les creacions més avantguardistes i podreu escollir entre els diferents tipus de menús que teniu a la vostra disposició (menú d’autor, menú degustació, menú diari…), els plats de la carta o les tapes. Entre aquestes darreres destaquem delícies com les bombes picants de vedella amb cor de ceps, l’air bag de peus de porc amb foie o les delícies de formatge de cabra i bacó.
A més, si el temps acompanya, podreu sortir a la terrassa exterior, amb vistes al Mar Mediterrani, on podreu dinar en un ambient molt agradable o bé prendre uns còctels per desconnectar de la rutina diària. I si us agraden els bolets esteu de sort perquè des del dia 11 fins al 27 de novembre, el restaurant participa a les XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet.
Més informació: Restaurant El Terrat