Parlar de L’Hotel Restaurant La Plaça de Garriguella (Alt Empordà) és parlar d’elegància, relax, bona gastronomia i el millor de tot, a preus populars!!
Només per tastar la Cuina d’en Sébastien ja paga la pena fer estada a l’hotel. Sébastien Lobel, format als millors fogons del continent, a Relais et Châteaux i estrelles Michelin com La Rotonde de Lyon, Le Château Blanc de Lille, L’Odissea d’Orriols… juga i crea amb el bo i millor de la mar i de la terra a cada estació. Haver estat tot un any a Matignon, a París, al gabinet del Primer Ministre, condiciona una elevada exigència a l’hora de posar-se rere els fogons. Què us semblaria començar amb Foie-gras de la maison aux figues, continuar amb un bon filet de boeuf façon Rossini i acabar amb un irresistible coeur au chocolat…?
L’Empordà és terra de vins, amb D.O. controlada i segell de qualitat. Garriguella mateix compta amb més d’un celler. A la carta hi trobareu vins de Can Trobat, de l’Espelt, de Peralada, Rigau Ros de Capmany… També vins de la Catalunya nord (Château Montana), Rioja, vins de la Savoia (Apremont, Mondeuse, Pinot) així com caves i xampanys.
L’hotel és un autèntic luxe per els sentits, amb unes magnífiques habitacions decorades i equipades fins al mínim detall, algunes amb jacuzzi a la terrassa i totes amb vistes panoràmiques sobre la serra de L’Albera i les vinyes de la zona. L’accés al seu SPA i piscina es de visita obligada si el que voleu és sortir com nous i desconectar de la rutina.
Pack Plaisir: (dient que l’heu vist a guiacat)
– Esmorzar Complet
– 1 entrada a L’apartat/2 pax
– 1 Sopar per a dues persones, beguda no inclosa
– 1 nit 159€/2 pax.
Menú diari 15’80€
Menú degustació 45€
Fes la teva reserva online: Hotel restaurant La Plaça